GÅRD PÅ GOTLAND!

Vi köpte gården Nygranne på Gotland 2013 när vi gick i pension. Vi bor på gården året om och stortrivs med livet på landet vår, sommar, höst och vinter!

 

https://www.blocket.se/gotland/Bakhus_pa_Hast__och_Vingard_pa_norra_Gotland_77322465.htm

HYRA HUS I LEVANDE GÅRDSMILJÖ PÅ GOTLAND!

Nygrannes Bakhus från 1800-talet totalrenoverades under våren 2014 och går att hyra veckovis. Bakhuset är en fristående flygelbyggnad till gårdshuset med utsikt över ängar och hagar med betande hästar, omgivet av ask, kastanj och en gammal trädgård. Fullt utrustat kök för självhushåll, två sovrum med fyra sängplatser bäddade och klara. Toalett med dusch och värme från gjutjärnskamin. Huset är vinterbonat och under den kalla årstiden finns värmeslingor under kalkstesgolvet och vattenburen värme. 

En levande gård med hästar som betar i hagarna, tränar på paddocken och galopperar runt på gårdens kilometerlånga travbana. Liv och rörelse men ändå rofyllt och lantligt. På Nygranne finns också en vingård och vi producerar vårt eget Kalksteinvein.

I omedelbar närhet till Nygranne finns Nyhamns- och Lickershamns fiskelägen, Lummelundagrottorna, Krusmyntagården, Brisunds stränder och den vackra och orörda Klintkusten.

Bakhuset i två våningar är 70 kvm, en fristående flygel till gården Nygranne, Lummelunda Gotland och hyrs ut veckovis. 

Sänglinne och handdukar till inomhusbruk ingår, samt slutstädning.

Ej rökning och husdjur.

Hyrestid lördag/lördag.

 

 

 

HYRA HUS MED GENUIN KVALITET PÅ GOTLAND

Vi vänder oss till er som uppskattar den genuina kvaliten i vårt Bakhus och den levande gårdsmiljön. Ni som uppskattar närhet till den karga och vackra Klintkusten, vill vandra på skogsstigar och röra er i naturreservat på hedar och raukområden. Ni som har intresse för ängen, växt- och djurliv och närhet till fågelsjö och orkidéplatser. Ni som vill besöka gamla kyrkor, Krusmyntagårdens örtodlingar, restaurang och butik, konstnärshemmer Brucebo, Själsö stenugnsbageri, fiskelägena Nyhamn och Lickershamn, handla i gårdsbutiker, besöka hantverkare och allt som en vistelse på Nygranne kan erbjuda!

 

Kontakt

www.nygrannegotland.com

evabjuhr@mac.com

Lummelunda Nygranne 228
621 71 Visby
Sweden

+46 (0)704496673

Sök på hemsidan

 


 

 

© 2018 All rights reserved.