STALL NYGRANNE  

Stall Nygranne har plats för sju hästar med boxplatser i stallet. Här finns ett trevligt gäng som turas om att släppa ut och in hästarna, utfodrar och tar hand om det dagliga hästlivet tillsammans. Hästägare köper tillsammans in ensilage, hö och kraftfoder. På Nygranne finns beten och hagar på totalt ca 9 ha och dessutom ett stort änge med ramslök, hassel och ekskog. Två lösdriftsstall finns också, där hyresgäster väljer att ha sina hästar på lösdrift hela året. Det finns också en belyst paddock och en travbana på drygt en kilometer. Det är bara ca 6 km till det nybyggda ridhuset på Ungesmiss gård i Stenkyrka.


På Nygranne finns vägar och stigar som hör till gården ner mot Klintkusten. Det går också att rida ner till fiskeläget Nygranne och vill man ta en lite längre tur är Lummelunda bruks nya västernkrog att rekommendera. 

Stallets hyresgäster håller själva stallmöten, hovslagare, veterinär och visning av sadel- och ridutrustning samordnas. Inköp av hö och ensilage planeras ofta ihop och det är en familjär atmosfär bland hästar och hästägare och deras familjer.


Stallplats med boxplats och tillträde till beten, paddock och travbana 1200 kr inklusive moms per månad.

Lösdriftsplats 950 kr inklusive moms per månad.

Är du intresserad hör av dig till Mats Nylander, 070-756 28 17,  matsnylander@me.com

Välkommen till vår sida på facebook!